Thursday, May 21, 2009

Pentanam Anggur Terhormat...

Maka dgn ini diisyitiharkan bahawa tuan punya blog nie dlm keadaan yg gundah gula kerana telah 2 minggu bergelar "pentanam anggur terhormat"...kalo ada sesapa yg tau psl mana2 keje kosong mai la offer kt tuan punya blog nie...

cian tuan punya blog nie dah susah ati pikir mcmana nk berbakti kepada kedua ibu bapa kalo dia terus menerus menjadi pentanam anggur berhias je...(lama2 leh jadi mcm tugu perhiasan je)....

so,kpd sesiapa je yg tau ada any jawatan kosong yg bersesuaian dgn kelayakan tuan punya blog nie blh la bgtau ek..jgn segan jgn silu......

***p/s: tuan punya blog baru balik vacation ngn kwn2...sgt hip n happening...will update about it later ;)......

**lama nya tak update blog nie bukan takat bersawang je blog nie tp dah naik rumput n lalang...so,sebab penulis blog nie dah bergelar pentanam anggur berhias maka dia akan kerap sket menghias blog nya... ;)

2 comments:

Diyana Arshad said...

Sheila..good luck tau.. Walaupun recession... still ada peluang keja.. tp kalau nak masuk government tu susah la skit..hehe.. i dok pulun cr keja government ja skang ni..tp tak penah dpt interview..huhu..

.:S.H.E:. said...

owh..u pon nk tukar keje ke dian???btw,kalo u tau ada mana2 keje kosong bgtau la i:)..